Perutusan YDP


Assalamualaikum w.b.r dan salam sejahtera kepada semua pengunjung yang melayari Portal MPKj.

Dikesempatan ini saya mengucapkan Selamat Tahun Baru 2015 kepada semua warga MPKj. Menjelang Tahun 2015 ini, MPKj berazam untuk terus komited dalam meningkatkan perkhidmatan pengurusan perbandaran kepada semua pelanggan dan penduduk kearah mewujudkan sebuah perbandaran yang Selesa, Selamat, Maju dan Aktif.

Seiring dengan kepesatan Teknologi Maklumat dan Komunikasi (I.C.T), portal ini adalah wadah yang terbaik untuk para pengunjung dan pelanggan MPKj mendapatkan maklumat tentang perkhidmatan yang ditawarkan serta menyampaikan maklumbalas positif ke arah meningkatkan lagi sistem penyampaian perkhidmatan MPKj. Sempena Tahun 2015 ini, saya menyeru semua warga kerja MPKj dan seluruh penduduk MPKj untuk meningkatkan jalinan kerjasama yang lebih erat ke arah menjadikan perbandaran kita lebih bersih, selesa dan maju.

Terima kasih atas sokongan anda dan selamat melayari Portal MPKj.Y.BRS TUAN MOHD SAYUTHI BIN BAKAR SMS.
YANG DIPERTUA MAJLIS PERBANDARAN KAJANG

Promotion

smilesmilesmile smile smile smile smile smile smile

Monday, February 21, 2011

NOTIS MAKLUMAN CUKAI TAKSIRAN

Adalah dimaklumkan bil cukai taksiran bagi penggal pertama Januari hingga Jun 2011 telah pun diproses dan dikeluarkan. Sila jelaskan cukai taksiran tersebut sebelum 28 Februari 2011 bagi mengelakkan dari dikenakan caj fi notis.

Tuan-tuan dan puan-puan juga boleh membuat semakan dan mencetak sendiri bil cukai taksiran melalui perkhidmatan e-Taksiran dan juga boleh terus membuat bayaran menggunakan kad kredit melalui perkhidmatan e-Bayar yang terdapat di dalam laman web ini.

No comments:

Post a Comment